23948sdkhjf

Ny underdirektør i DTL

Frank Davidsen har indgående kendskab til transportbranchen - hvad enten det er i førerhuset eller bag skrivebordet
Frank Davidsens karriere har været gennemsyret af vejtransport. Nu er han netop blevet udnævnt til underdirektør i DTL – Danske Vognmænd, hvor han siden 2011 har arbejdet som chefkonsulent og blandt andet haft ansvaret for DTL's regionale servicekontorer.

Det skriver Børsen.

Han har selv kørt som kommerciel lastbilchauffør og arbejdet med logistikopgaver i forsvaret. Blandt andet har han været udsendt til Cypern i FN-regi i 1992 og arbejdet som terminalofficer med ansvaret for forsyninger og personeltransport i Bosnien i 1998.

Siden fik Frank Davidsen job hos Politiet, hvor han blandt andet var med til at opbygge og siden lede Rigspolitiets tungvognssektion. Det var også herfra, at Frank Davidsen blev hentet til nye opgaver i en helt anden organisation. Det var især EU-arbejdet, der havde givet Frank Davidsen lyst til at arbejde mere administrativt.

- Jeg var ved at være klar til andre arbejdsmæssige udfordringer, men jeg have på intet tidspunkt drømt om, at jeg skulle finde dem uden for Politiet, men nogle gange er livet jo styret af tilfældigheder, siger han til Børsen.

En dag fik Frank Davidsen en opringning fra en af sine kontakter i transportbranchen, der var på vej til af forlade DTL. En snak med DTL-direktør Erik Østergaard overbeviste Frank Davidsen om, at han også kunne finde udfordringer i organisationsverdenen.

- Jeg fik tilbudt en ledelsesmæssig og en faglig udfordring, der passede godt til min baggrund, og jeg kunne se, at det var et job, der gav mig mulighed for at kombinere mine interesser, siger han, og fortsætter:

- I DTL er vi lidt som en familie med en korpsånd, der godt kan minde om for eksempel Politiets. Det gælder ikke blot i forhold til kollegaerne, men i høj grad også medlemmerne, som man kommer rigtigt tæt ind på livet af og opbygger tætte relationer til, siger han.

Frank Davidsen er mindst en gang om måneden et par dage ude for at tale med medlemmer. Han anslår, at han kender i hvert fald et par hundrede DTL-vognmænd ved navn – og også farven på deres vogne.
Læs mere om: DTL
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172