23948sdkhjf

Havnedirektør skifter fra Hanstholm til Grenaa

Henrik Carstensen fratræder øjeblikkeligt som direktør for Hansthavn Havn og tiltræder i Grenaa Havn.
Da Henrik Carstensen tiltrådte som direktør i Hanstholm Havn sidste år, var der ingen, der havde forestillet sig, at han ville blive i jobbet i knap ét år. Opgaverne var mange og spændende. Han skulle være med til at eksekvere en ambitiøs vækstplan for at vende flere års negativ udvikling for Hanstholm Havn.

I sidste uge blev Henrik Carstensen så ansat som havnedirektør i Grenaa Havn. En pressemeddelelse blev sendt ud tidlig fredag eftermiddag. Et kvarter senere kom der en pressemeddelelse fra Hanstholm Havn om, at Henrik Carstensen var fratrådt med øjeblikkelig virkning.

- Henrik Carstensens fratrædelse i Hanstholm Havn får ingen betydning for vores hverken havnens økonomi eller udvidelsesplaner, udtaler havnens bestyrelsesformand Martin Vestergaard.

- Driften og økonomien udvikler sig godt. Allerede i år forventer vi et betydeligt overskud efter sidste års underskud på over 40 millioner kroner. Det store underskud skyldes et grundigt oprydningsarbejde i havnens økonomi.

Hanstholm Havn fastholder også planer om tocifrede millioninvesteringer i den eksisterende havn allerede i 2016. Udvidelsesplanerne sker for at kunne øge landingerne af fisk og styrke serviceindustrien.

Afløser allerede fundet

Torben Juul-Olsen konstitueres som direktør i Hanstholm Havn og overtager allerede mandag morgen den 26 oktober den daglige ledelse.
Torben Juul-Olsen er et kendt ansigt på havnen. Han var direktør for Hanstholm Havn frem til marts 2015 og har tidligere været teknisk direktør i Hanstholm Kommune.

- Med Torben undgår vi et ledelsesvakuum, indtil en ny direktør kan ansættes, slutter Martin Vestergaard.

Grenaa er også spændende

I Grenaa Havns skal Henrik Carstensen afløse henning Laursen, der blev syg sidste vinter og valgte senere at fratræde stillingen.
Grenaa Havn er også en havn med store ambitioner, hvor havnedirektøren får mange spændende udfordringer. Det er en af Danmarks største erhvervs- og industrihavne. Her vil Henrik Carstensen sammen med økonomidirektør Kirsten Schmidt vil udgøre den to personer store direktion.

Blå Bog

Henrik Carstensen er 52 år.
Han kommer fra en stilling som direktør i Hanstholm Havn, hvor han var i knap et år.
Henrik Carstensen er uddannet inden for shipping og spedition og har været branche i 32 år. Han har blandt andet været produktchef for Blue Water Shipping A/S og adm. direktør for Strait Air Transport A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079