23948sdkhjf

Nej til nye vej-beslutninger lige nu

Politikerne sidder tungt på pengekassen, når det kommer til investeringer i infrastrukturen
Låget på statens pengekasse er solidt sømmet til det næste års tid eller to, når det gælder nye trafikprojekter. Det har regeringen for længst meldt ud.

Det gælder både udvidelsen af motorvejen E45 ved Vejle, som transportordfører Kristian Pihl Lorentzen (V) i går satte på pauseknap, og det gælder tredje etape af Frederikssundsmotorvejen, som er et af de nordsjællandske trafikprojekter, en bred kreds af borgmestre, folketingsmedlemmer og -kandidater fra landsdelen peger på, bør gennemføres snarest.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Transportminister Hans Christian Schmidt (V) var i går inviteret til at møde det nordsjællandske transportnetværk på rådhuset i Frederikssund. Inden da så han de indledende arbejder med at skabe en ny bydel i Vinge ved Frederikssund, der over årene vil give endnu større trafikpres ind mod København.

- Lige nu er kassen tom. Men der er ingen tvivl om, at de projekter, der som Frederikssund-motorvejen allerede er vedtaget gennem en anlægslov, vil stå forrest i køen, når der igen er råd til investeringer, sagde ministeren ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Og det var det tætteste på et tilsagn, man fik den dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.206