23948sdkhjf

Hirtshals Havn vil skaffe kapital

Med første udgave af "Kapitalmarkedsdagen" Hirtshals Havn og Hjørring Kommune finde penge til udvikling og drift
Industrien i Danmark er ved at genvinde styrken efter de seneste års finansielle krise. Dermed opstår også investeringsbehov, der kan være udgangspunkt for vækst og udvikling. En række virksomheder med investeringsbehov oplever dog, at det er vanskeligt at skaffe kapital eller likviditet alene fordi, at postnummeret hører til i de dele af Danmark, hvor befolkningen bor mere spredt.

Det skriver Hirtshals Havn, som sammen med Hjørring Kommune er initiativtagere til den første udgave af "Kapitalmarkedsdagen", der afvikles mandag den 16. november 2015.

Sammen med erhvervs- og vækstministeren vil en lang række økonomiske beslutningstagere debattere fremskaffelsen af kapital til investeringer og likviditet til drift og vækst i dansk erhvervsliv.

Som en af idémændene bag Kapitalmarkedsdagen siger bestyrelsesformand ved Hirtshals Havn Anker Laden-Andersen:

- Der er ingen tvivl om, at der hos erhvervslivet i store dele af landet - også i de dele af Danmark, der ligger uden for de store bycentre - er masser af realistiske vækstpotentialer, der bliver bremset alene på grund af manglen på kapital. Det er ikke tilfredsstillende at være vidne til en ubalance, hvor det erhvervsliv, der skal sikre Danmarks vækst og vores velfærdsstats overlevelse, bliver bremset i vækst og udvikling, alene fordi der er en blokering for at yde lån til virksomheder, der er placeret i provinsen.

Kapitalmarkedsdagen holdes på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals mandag den 16. november 2015 og starter kl. 11.15.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078