23948sdkhjf

Trafikmafia i pengestrid

Forslag fra nordsjællandsk folketingsmedlem får berørte borgmestre op af stolene
Det nordsjællandske folketingsmedlem Hans Andersen (V) er kommet med et tilbud, som får seks berørte borgmestre op af stolen.

Forslaget går på, at når nu staten de næste par år ikke har mulighed for at betale for en forundersøgelse af en forlængelse af Hillerødmotorvejen, så bør kommunerne selv betale.
Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Hvis kommunerne betaler de cirka 10 millioner kroner, en forundersøgelse koster, så vil vi have udnyttet ventetiden konstruktivt og være klar, den dag et nyt trafikforlig giver penge til vejprojektet, siger Hans Andersen.

Transportminister Hans Christian Schmidt (V) besøgte i forrige uge transportnetværket af nordsjællandske borgmestre, folketingspolitikere og -kandidater uden at kunne love penge til forlængelsen af Hillerødmotorvejen fra Allerød de otte kilometer til Hillerød.

I et debatindlæg i dagens avis afviser de seks borgmestre, at der kan blive tale om at bruge kommunale penge til det formål.

- Hvad bliver det næste, hvor kommunerne bliver bedt om at smide penge på bordet til løsning af en statslig opgave? En særlig politiindsats i bestemte kommuner - eller kommunale bidrag til togfonden?, spørger borgmestrene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.381