23948sdkhjf

Autobranchen frygter lammet bilsalg

Mediernes snak om mulig ændring af registreringsafgiften kan gå hårdt ud over bilsalget, mener brancheorganisationen
Pressens nylige skriverier er præget af rygter om, at man fra politisk hold overvejer en nedsættelse af registreringsafgiften.

Det har fået Autobranchen op af stolene, for de mange rygter får bilsalget til at sløve helt ned, når køberne afventer politikernes beslutning.

- Nu, hvor rygtet, om en nedsættelse af registreringsafgiften, flyder rundt i pressen, er det afgørende, at der kommer en løsning hurtigt, fordi rygter om en afgiftsomlægning, får bilsalget til at gå helt i stå. Det budskab har vi mange gange formidlet videre til de politikere, der er med til finanslovsforhandlingerne, nu håber vi, at de skynder sig til forhandlingsbordet og finder en løsning, siger administrerende direktør i Autobranchen Danmark, Jens Brendstrup, og fortsætter:

- AutoBranchen Danmark er stadig positivt stemt over for, at blå blok tør tage problematikken med en omlægning af registreringsafgiften op. Det er dog samtidigt vigtigt at være opmærksom på, at en nedsættelse af registreringsafgiften vil give mærkbare prisændringer, og det vil også påvirke brugtbilspriserne. Hvis politikerne ikke vil slå bunden ud af brugtbilmarkedet, er det nødvendigt med en overgangsordning, så den eksisterende bilpark ikke mister drastisk i værdi. Den problematik har vi også gjort politikerne opmærksom på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.738