23948sdkhjf

Thortrans vil vækste videre

Transportvirksomheden kan nu begynde at høste frugterne af opkøb – og kurven skal videre opad
Med et resultat for 2014/15, der ligger 45,5% over sidste år, er Thortrans i rivende udvikling. 2,8 mio. kr. står der på resultatlinjen for det netop afsluttede regnskabsår, og spørger man direktør Henrik Kristensen, er der kun én vej for Randers-virksomheden – og det er opad.

- Vi har lavet nogle opkøb og har trukket nogle synergier hjem på det. Og det er det, vi kan begynde at høste af nu, kombineret med en bedre udnyttelse af flåden, siger Henrik Kristensen.

Seneste opkøb er Hvejsel Møbeltransport, der er hjemmehørende i Københavns-området.

- Opkøbet af Hvejsel Møbeltransport er et skridt i en langsigtet strategi, som vi har lavet for at komme ud med et bredere sortiment af ydelser til vores kunder, forklarer direktøren.
For at styrke virksomhedens konkurrenceevne vil opkøb også i fremtiden være en del af Thortrans’ forretningsstrategi, forklarer Henrik Kristensen:

- Vi vil forsøge at være den leverandør, man kan komme til og få alle typer opgaver løst. Uanset om det er en ganske almindelig levering fra A til B eller den fulde pakkeløsning, så skal vi inden for egne virksomheder levere den vare.

Og når det kommer til at sætte ord på forvetningerne til det kommende regnskabsår, er Henrik Kristensen også helt klar i mælet:

- Vi forventer en kraftig vækst. Det er der ingen tvivl om.

Thortrans beskæftiger ca. 100 ansatte, heraf 70 chauffører. Vognparken består af 70 trækkere 15 forvogne/kærrer og ca. 150 trailere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078