23948sdkhjf

Thortrans opkøber Hvejsel Møbeltransport

Møbeltransportfirmaet fra Randers overtager 75% af aktierne pr. 1. december
Det er en helt særlig brik i strategi-puslespillet, der falder på plads, når Thortrans opkøber 75% af Hvejsel Møbeltransport.

- Vi har i en årrække ledt efter en mulighed for at starte en afdeling op, på grund af stort vækstpotentiale i København. Det er blevet muligt med det her opkøb, siger direktør i Thortrans Henrik Kristensen.

Hvejsel Møbeltransport, der har 24 ansatte, skal efter planen fortsætte uændret, så det samme personale og kontaktpersoner bevares.

Peter Hvejsel fortsætter som medejer og administrerende direktør, og Jan Abildgaard som direktør på den sjællandske afdeling i København.

Opkøbet er med til at styrke de services, som virksomheden kan tilbyde deres kunder.

- Hvejsel Møbeltransport er kendt for deres gode service. De har blandt andet en del kørsel for Bruun Rasmussen Auktioner, og det er helt klart en forretning, hvor den gode service er i højsædet, siger Henrik Kristensen, og fortsætter:

- Det kommer os til gode ved, at man rent koncernmæssigt kan levere en masse serviceydelser indenfor eget hus, som der er nogle af vores konkurrenter der ikke kan. Det er et forsøg på at styrke koncernen generelt.

Thortrans, der har hovedsæde i Randers, beskæftiger omkring 100 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078