23948sdkhjf

K. Hansen opkøber kollega

Niels Pagh Transport har solgt palle-aktiviteterne til K. Hansen Transport.
Niels Pagh Transport har indgået aftale om salg af sin palleforretning til K. Hansen Transport, Vejen.

Handlen omfatter de aktiviteter, der vedrører transport og oplagring af pallegods, den tilknyttede vognpark og selskabets ejendom på Park Allé 15 i Vejen.

De tilbageblevne aktiviteter med tanktransporter forbliver i Niels Pagh Transport, men under et nyt navn: Pagh Transport A/S.

De to ejere - Preben Jørgensen og Mogens Fensman - flytter med over i K. Hansen Transport, hvor de vil være med til at sikre, at kunder og medarbejdere bliver betjent nøjagtigt som hidtil.

- Vi har i længere tid haft en dialog med K. Hansen Transport omkring et muligt frasalg af vores palleforretning. Vi er overbevist om, at de vil videreføre og udvikle forretningen på bedste vis, siger Preben Jørgensen.

- Samtidigt er vi glade for, at det er lykkedes at finde en model, hvor både Mogens og jeg fortsat kan arbejde med det, som vi finder allermest interessant.

Niels Pagh Transport er en stærk og veldrevet transportvirksomhed med stolte traditioner. Det er derfor ikke uden vemod, at de to hidtidige ejere har taget beslutningen om et frasalg; men de kunne begge se nye muligheder for at udvikle forretningen under ejerskab af K. Hansen Transport. Selve overtagelsen af aktiviteterne er sket med med virkning fra den 15. november 2015.

For K. Hansen Transport giver købet af Niels Pagh Transport muligheder for at videreudvikle det nationale distributionsnet, som er under opbygning.

- Vi vil også kunne opdyrke nye kompetenceområder og fortsætte det gode samarbejde, som Niels Pagh Transport har stået for med sine kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109