23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til transportsektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge
7Blue Bunkers A/S
Torsten Reisenleiter, Tyskland, er indtrådt i direktionen hos 7Blue Bunkers A/S i stedet for Søren Magnus Madsen. Samtidig er Lars Holger Hansen udnævnt til bestyrelsesformand. Sidst men ikke mindst er Jakob Oldenborg Pedersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Søren Magnus Madsen (kilde: CVR).

7Blue Bunkers A/S er en dansk-baseret bunker-virksomhed.

Esvagt A/S
Jesper Teddy Lok er indtrådt som bestyrelsesformand hos Esvagt A/S i stedet for Scott Bruce Michael Moseley. Samtidig er Malcolm Brown, Storbritannien, og Scott Bruce Michael Moseley, , Storbritannien, indtrådt i bestyrelsen i stedet for David Rocyn Rees (kilde: CVR).

Esvagt A/S ejer og opererer en flåde af skibe, som tilbyder forskellige former for serviceydelser til olie & gas- samt vindmølleindustrierne.

Hanstholm Stevedore ApS
Bent Kristensen er indtrådt i bestyrelsen hos Hanstholm Stevedore ApS i stedet for Peter Toftdahl Olesen (kilde: CVR).

Hanstholm Stevedore ApS tilbyder en bred vifte af transport- og logistikløsninger indenfor godshåndtering, losning, vejtransport og søtransport.

Hella A/S
Dirk-Alexander Bäppler, Tyskland, er indtrådt som bestyrelsesformand hos Hella A/S i stedet for Michael Hilmerich (kilde: CVR).

Hella er en tysk producent af biludstyr.

Kyborg A/S
Bjørn Rønshof er udnævnt til bestyrelsesformand hos Kyborg A/S i stedet for Mogens Weel Krammer, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Kyborg A/S arbejder med flådestyring, samt it og andre løsninger til transportbranchen.

Rocla Danmark A/S
Stig Vilmun-Jaltved er indtrådt som administrerende direktør hos Rocla Danmark A/S og Rocla Rent A/S i stedet for Peter Holm Møller. Samtidig er Nobuyuki Tanaka, Holland, indtrådt i bestyrelsen i stedet for Timo Tapani Erkkilä (kilde: CVR).

Rocla Danmark A/S er leverandør af gaffeltrucks.

Worldtrack A/S
Brian Bo Clemens, Finn Helmer og Kent Michael Skovby Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Worldtrack A/S i stedet for Margit Elisa Andreasen og Ulrik Gejr Mortensen (kilde: CVR).

Worldtrack A/S leverer systemer til flådestyring, tracking og navigation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095