23948sdkhjf

Prime Cargo vil differentiere sig på logistikken

Kolding-virksomheden satser millioner på IT-løsninger, der skal gøre Prime Cargo til omdrejningspunktet for dansk nethandel
Speditionsvirksomheden Prime Cargo i Kolding havde det svært under finanskrisen, men med en stor satsning på investering i it-løsninger har virksomheden vendt skuden og er blevet en stærk samarbejdspartner for en række af de største danske detailvirksomheder.

Det skriver Børsen.

- Vi kan differentiere os på logistikken, og når de køber den, køber de også transporten. Jeg tror mange af vores kollegaer og konkurrenter vil gøre det samme. Men fordi vi har satset i tide, har det gjort en forskel, siger administrerende direktør i Prime Cargo Morten Nielsen.

I 2009 måtte virksomheden sige farvel til en række medarbejdere, men nu skaber de avancerede it-løsninger vækst, og et nyt stort logistikcenter placeret i Polen rækker ud mod både Skandinavien og resten af Europa.

Logistik er blevet et nøgleord for virksomheden, for det er der ikke så mange af konkurrenterne, der er rigtig gode til, ifølge Morten Nielsen.

- Vi er en transportvirksomhed, der er i logistik, men inden for de næste fem år er vi en logistikvirksomhed, der er i transport. Det er den rejse, virksomheden er på. Det er ikke nødvendigvis bedre, men sådan kan vi adskille os fra andre, siger Morten Nielsen til Børsen.

Prime Cargo har ifølge direktøren investeret ca. 20 mio. kr. i it-løsninger gennem de seneste 10 år.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094