23948sdkhjf

Dachser udvider i Tyrkiet

Dachser er gået "live" med sin egen afdeling for Road Logistics i Tyrkiet
Dachser vil forbedre serviceydelserne for eksisterende distributions- og indkøbskunder i Tyrkiet, samtidig med at man etablerer egen transportvirksomhed for import og eksport med forbindelser til Dachsers europæiske stykgodsnetværk. Logistikvirksomheden er allerede til stede i Istanbul og Izmir med Business Field Air & Sea Logistics.

- Tyrkiet er et interessant marked for logistik: Økonomien er i rivende udvikling, og befolkningen er ung og vokser i et tempo, der ligger over det europæiske gennemsnit, forklarer Wolfgang Reinel, Dachsers administrerende direktør for europæisk logistik for Nord- og Centraleuropa.

- Vi har arbejdet med udvikling af transportvirksomhed i Tyrkiet de seneste fem år. Nu er tiden inde til at tage de næste skridt. I tæt samarbejde med vores organisation for luft- og søfragt ønsker vi at nærme os bestemte segmenter i de tyrkiske vækstsektorer såsom forbrugsvarer, biler og mode.

Dachser Turkey Road ledes af en erfaren logistikchef, Erkan Basak. 49-årige Erkan Basak har arbejdet for store internationale logistikfirmaer i næsten 25 år.

- Vi opstiller ambitiøse vækstmål og ønsker at etablere yderligere afdelinger i de vigtige industricentre Bursa, Izmir, Ankara og Mersin, siger Basak.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297