23948sdkhjf

Mols-Linien vil afnoteres

Som ventet bedre Mols-Linien om en afnotering fra Nasdaq Copenhagen - men småaktionærerne vil kæmpe imod
Fredag eftermiddag oplyste Mols-Linien i en selskabsmeddelelse, at rederiet har bedt om at blive afnoteret fra børsen. Næste skridt er, at Nasdaq Copenhagen, som administrerer fondsbørsen i København, skal tage stilling til anmodningen.

Det skriver Børsen.

Beslutningen om at søge om en afnotering af Mols-Liniens aktier blev taget på en ekstraordinær generalforsamling den 22. oktober. Ved den lejlighed stemte 86,8 pct. af aktionærerne for en afnotering, mens 13,1 pct. stemte i mod.

Kapitalfonden Polaris sidder på godt 80 pct. af aktierne i Mols-Linien. Foreningen af Mols-Liniens småaktionærer vil dog fortsat kæmpe imod afnoteringen, som de vil have fondsbørsen til at afvise.

- Det står i loven, at et selskab kun kan afnoteres, hvis det ikke er til skade for aktionærerne eller for markedet. For alle andre aktionærer end Polaris er det til skade, hvis Mols-Linien ikke længere er børsnoteret, for så har vi ikke længere en handelsplatform og den åbenhed, som en børsnotering medfører, siger Thomas Tang, talsmand for småaktionærerne.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205