23948sdkhjf

Klar til Vestfyn Trækker

Årets store transportmesse i 2016 finder sted sidste weekend i maj.
Selv om der er godt et halvt år til transport- og logistikmesse Vestfyn Trækker 2016 finder sted i Ejby på Vestfyn, er planlægningen allerede god i gang. På nuværende tidspunkt er der fem udendørs stande ledige, mens der er et dusin ledige pladser i den såkaldte teltgade. Så der er allerede nu meget tæt på at være udsolgt.

- Hver eneste gang prøver vi at arrangere standpladserne lidt anderledes for at se, om der kan komme lidt flere pladser ud af det, fortæller Per Mikkelsen fra VBG, der står bag den traditionsrige messe.

- På den måde er det faktisk lykkedes os at ”skabe” fem pladser yderligere i forhold til messen sidste år.

- Vi arbejder også på forskellige arrangementer, som skal finde sted i løbet af messedagene, siger Per Mikkelsen. Flere af udstillerne har anmeldt arrangementer, og nogle har spurgt, om det er muligt at finde lidt ekstra plads andre steder til forskellige arrangementer. Det ser vi naturligvis på.

- Vi har også et ønske om at løfte niveauet i restaurationen. Vi kunne blandt andet tænke os at opgradere både indretning og design af arealet.

Årets opbygning

Per Mikkelsen har også aftalt med MCH Messecenter Herning at holde Årets Opbygning.

- Vi har et godt samarbejde med messecentret, som dels vil have deres egen stand på Vestfyn Trækker, dels vil stå for at finde Årets Opbygning 2016. Det blev jo holdt første gang i Herning i år med stor succes.

Endelig vil VBG i lighed med tidligere år se på, om man kan sikre sig endnu bedre mod det vejrmæssige.

- Vi kunne tænke og at forbedre underlaget på arealet der ligger over mod vores nabo, Body Coat, siger Per Mikkelsen.

Så selv om der synes at være lang tid til maj 2016, så er planlægningen af messen allerede godt i gang, så transportbranchen og dens leverandører endnu engang kan få en god, spændende og udbytterig messe.

Vestfyn Trækker
DF-Brød.9.u-indryk: Vestfyn Trækker 2016 finder sted 27.-29. maj 2016


Artiklen er en del af temaet Vestfyn Trækker 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.44