23948sdkhjf

Nyt trailerværksted i Hjørring

Efter flere års samarbejde med Agathon i Hirtshals, starter KH OneStop for sig selv i det nordjyske.
KH OneStop starter nu eget trailerværksted i Hjørring. Det sker med et lejemål i Hjørrings industrikvarter ved motorvejen, hvor der er indrettet et trailerværksted. I lokalerne er der to værkstedsbaner, hvoraf den ene bane er med værkstedsgrav.

Vores palette af produktområder er stor. Med ét stop kan vi servicere traileren inden for kategorierne køleanlæg, trailerservice, lifte, flådestyring, presenningsreparationer samt montering af logo. Det kan vi også i Hjørring/Hirtshals, fortæller Lasse Jakobsen, der er den daglige leder af værkstedet.

- Der er en stor efterspørgsel efter trailerservice i hele området. Det skyldes ikke mindst den store gods- og trailertrafik mellem Norge og Danmark. Vores tidligere erfaring i Hirtshals fortæller os, at det er vigtigt at være til stede i det nordjyske så vi kan servicere blandt andet Thermo King køleanlæg på et værksted.

Som supplement til værkstedet i Hjørring tilbyder KH OneStop også at komme ud til kunderne. Det sker med en servicebil - et rullende værksted - som kan foretage de fleste reparationer og services på trailere, der har brug for det.

KH OneStops nye afdeling i Hjørring ligger på Mandøvej 1.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078