23948sdkhjf

DB Schenker på opkøb i Storbritannien

Det tyske baneselskab udvider sine transportaktiviteter på De Britiske Øer med opkøbet af Redhead Holdings Ltd.
Som en del af den fortsatte udvikling af selskabets transportnet, vil DB Schenker Logistics kombinere sine vej-aktiviteter i i Storbritannien med et opkøb i det britiske logistikfirma Redhead International.

Med konkurrencemyndighedernes godkendelse, vil Schenker AG opkøbe 75 procent af Redhead i starten af 2016. Gennem kontrakt vil man yderligere sikre sig de resterende 25% over de næste fire år. De to forretninger bliver smeltet sammen og vil agere som Redhead International, der stadig vil blive styret af sin nuværende ledelse.

- Dette køb understreger vores strategi om at styrke og opdyrke vores pan-europæiske netværk. Det forbedrer vores adgang til det britiske marked og vores kombinerede resurser vil være med til at facilitere vores strategiske mål om vækst, siger Ewald Kaiser, bestyrelsesmedlem i Land Transport i Schenker AG.

Den nye organisation kommer til at omfatte mere end 300 køretøjer og skal operere fra fem regionale depoter, strategisk placerede kontorer og partnerskaber over hele Storbritannien.

Redhead er også medlem af det førende nationale pallenetværk Palletforce, som har mere en 100 depoter over hele UK.

- Det nye samarbejde kombinerer det bedste fra begge virksomheder og vil yderligere styrke infrastrukturen i vores britiske og europæiske netværk, siger Tony Suggitt, administrerende direktør i Redhead International.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218