23948sdkhjf

Ny styrelse godt på vej

Færdselsstyrelsens nye direktør bliver den 38-årige Stefan Søsted. Han skal stå for opbygning af Færdselsstyrelsen i Ribe
Med regeringens plan om udflytning af statslige arbejdspladser blev det besluttet at samle en række opgaver i en ny styrelse – Færdselsstyrelsen – i Ribe.

Arbejdet er i fuld gang, og en vigtig milepæl er ansættelsen af den ny direktør Stefan Søsted, som kommer fra en stilling som vicedirektør i Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg.

Stefan Søsted starter i stillingen 1. februar 2016 - få dage inden Færdselsstyrelsen officielt slår dørene op i Amtsgården i Ribe.

Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt udtaler:

- Jeg er meget tilfreds med, at etablering af den ny Færdselsstyrelse så hurtig tager form, og jeg har med glæde noteret mig den store interesse, der er for at søge job i den ny styrelse i Ribe, siger Transport- og Bygningminister Hans Christian Schmidt, og fortsætter:

- Ansættelse af en ny direktør er et meget vigtig skridt i opbygningen af en ny, slagkraftig og effektiv styrelse. Styrelsens helt centrale opgave er, at bidrage til sikkerhed i trafikken, og styrelsen er en vigtig medspiller, når vi taler om at understøtte de virksomheder, der arbejder indenfor vejtransport. Dermed kan Færdselsstyrelsen bidrage til vækst og beskæftigelse.

Også hos Trafik- og Byggestyrelsen er man klar til at hilse på den nye styrekses direktør.

- Jeg er glad for at byde Stefan Søsted velkommen, og jeg føler mig sikker på, at vi med Stefan Søsted - så at sige - har fundet den helt rigtige mand bag rattet, siger direktør Carsten Falk Hansen, og fortsætter:

- Stefan Søsted kommer til at spille en helt afgørende rolle med at opbygge og forankre den daglige drift af de opgaver, der flyttes fra Trafik- og Byggestyrelsen til Færdselsstyrelsen. Det er min klare overbevisning og forventning, at Stefan Søsted kan løfte de udfordringer, der kommer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094