23948sdkhjf

Uno-X åbner tank hos Nyscan

Vognmænd og chauffører er inviteret til åbningen i Roskilde i morgen torsdag.
På torsdag den 17. december kl. 10 åbner Uno-X officielt sit nye tankanlæg for tunge køretøjer. Tanken er placeret hos lastbilforhandleren og værkstedet Nyscan i Roskilde.

- Vi arbejder hele tiden på at udvide Nyscans udbud af relevante serviceydelser til transportbranchen. Det gælder også nem adgang til dieselolie og AdBlue, siger Nyscans adm. dir. Claus Hofman.

Det nye Uno-X tankanlæg i Roskilde er strategisk placeret lige ved Holbækmotorvejen (rute 21) kun ca. 600 meter fra afkørsel 10 (Roskilde Ø) og ca. 1.500 meter fra afkørsel 11 (Roskilde SØ). Efter tankning kan tilkørsel til Holbækmotorvejen ske igen via tilkørsel 10 og 11. Det giver en omvej på under 500 meter ved kørsel på Holbækmotorvejen.

Tankanlægget hos Nyscan i Roskilde har en kapacitet på 65.000 liter diesel og 5.000 liter AdBlue. Det er forbeholdt den tunge trafik, idet der kun kan tankes med Uno-X DieselService kundekort. Dieselstanderne er udrustet med High-speed pistoler til tankning i begge sider af køretøjet, og AdBlue-standeren placeres direkte ved dieselstanderen, så det er muligt at tanke diesel og AdBlue samtidig.

Den officielle åbning af tankanlægget markeres torsdag kl. 10-12, hvor Uno-X byder på kaffe, kage og lidt julegodt til de vognmænd og lastbilchauffører, der lægger vejen forbi – uanset om de skal tanke eller ej.

Nyscan har et lignende Uno-X anlæg ved afdelingen i Vordingborg og en stort anlæg i transportcentret i Køge, hvor der også er andre mærker repræsenteret..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.36