23948sdkhjf

Poul Schou A/S med bedste regnskab nogensinde

Forbedring på over to millioner kroner løfter resultatet til bedste regnskab i virksomhedens 75-årige historie
Poul Schou A/S på Fyn fortsætter sin positive udvikling i regnskabet for 2014/15. Årets resultat på 5,5 mio. kr. er en forbedring på 2,1 mio. kr. af året før, og er samtidig det bedste regnskab i virksomhedens nu 75 år lange historie.

Samtidig er egenkapitalen steget fra 15,6 mio. kr. til 18,1 mio. kr., og den positive udvikling forventes at fortsætte, fortæller Poul Henrik Schou, der er 3. generation i direktørstolen for familievirksomheden.

Han har siddet ved roret siden 1993 og har især arbejdet på at udvikle virksomhedens kompetencer på logistik og distribution.

Hvis man spørger Poul Henrik Schou, hvad det er, der ligger til grund for det flotte resultat, er der mange forskellige aspekter, der spiller ind:

- Vi har nogle dygtige medarbejdere, og vi er innovative, servicemindede og kommer til tiden. Vi har en god kommunikation med kunderne og er gode til at sætte os i deres sted, siger han, og fortsætter:

- Vi tør tage nogle chancer, og har investeret i det rigtige. Det her regnskab er et billede af, at vi de seneste 4-5 år har taget det stille og roligt på investeringssiden, og det giver en god position på markedet nu.

I det forgange regnskabsår er der kommet flere spændende opgaver, som har sikret en generel vækst på alle områder i virksomheden. Som direktøren selv udtrykker det, så har kunderne det godt, og det smitter positivt af. Samtidig kommer der nye kunder til, der giver grundlag for at udvide forretningen yderligere.
Opkøb som strategi

Den kraftige vækst i Poul Schou A/S efter år 2000 er primært sket gennem opkøb af andre virksomheder, såsom:

Redningstjenesten, Makuplan Ålborg, Knud Hansen & Sønner Odense, Flex Fragt Odense, Næsby Budcentral, Niels Hansen & Søn Øster Hæsinge, Grøntofte Containertransport Bogense, Kaj Nielsen Eftf. Transport Langeskov, P. E. Jørgensen Fragt ApS (en del af Transportgruppen A/S), Eventyrbilerne, GenMak, Holev Vognmandsforretning v/ Ole Rasmussen, Verner Kjeldsen & Søn, Vognmand Allan Olesen Gislev, Specialtransporten Fyn og 9 lastbiler fra H.J. Hansen Genvindingsindustri A/S.

- Vi er begyndt at køre asfalt og sten for NCC, og har indledt et strategisk samarbejde med H.J. Hansen omkring skrotkørsel, siger Poul Henrik Schou.

De seneste 15 år har virksomheden styrket sin vækst gennem talrige opkøb, og senest har Poul Schou blandt andet overtaget Specialtransporten Fyn, en lille virksomhed med to biler, der kører specialtransport og blokvogne.

- Det passer godt ind i det, vi har i forvejen, idet vi arbejder meget på byggepladser, og blokvognskørsel er en vigtig del af det arbejde. Så nu kan vi tilbyde endnu mere udover for eksempel kørsel med jernplader og håndtering af affald, fortæller direktøren.

Planen for det nye regnskabsår har da også vækst som nøgleord.

- Vi skal udvikle på sidste år og gøre det endnu bedre. Vi skal give den noget gas, siger Poul Henrik Schou, og fortsætter:

- Vi har haft 75-års jubilæum og leverer nu det bedste resultat nogensinde. Året har været fuld af aktiviteter med kunder og medarbejdere, for at fejre det. Så det har været et fedt år på mange fronter.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11