23948sdkhjf

Stærk profil til Aalborg Havn

Professor og specialist i fiskeriforvaltning, Jesper Raakjær, bliver forretningsudvikler i Aalborg Havn.
Aalborg Havn henter en ny medarbejder til erhvervsudvikling fra Aalborg Universitet. Det drejer sig om 54-årige Jesper Raakjær, som den 1. april 2016 tiltræder i en nyoprettet stilling som forretningsudvikler.

Som forretningsudvikler skal Jesper Raakjær være med til at drive Aalborg Havns koncernstrategi om at være stærk på logistik og samarbejde.

Store forventninger

- Vi har store forventninger til den nye funktion, siger adm. direktør i Aalborg Havn A/S Claus Holstein.

- Forretningsudvikleren skal på den interne side styrke vores organisation og strategi, mens han på den eksterne side skal tiltrække nye virksomheder og arbejde målrettet med tilskudsmuligheder.

- Desuden skal han arbejde tæt sammen med Aalborg Kommunes erhvervsafdeling, BusinessAalborg, og at fremme investeringerne og tiltrække virksomheder fra udlandet til både havnen og kommunen.

Kommer fra universitetet

Aalborg Havn har hentet Jesper Raakjær fra Aalborg Universitet, hvor han har været professor siden 2000.

Jesper Raakjær har tidligere arbejdet ved Institut for Fiskeriforvaltning og Kystsamfundsudvikling (IFM), Dansk Institut for FiskeriTeknologi og Akvakultur (DIFTA), og Institut for Produktion på Aalborg Universitet.

Sideløbende har Jesper Raakjær været videnskabelig rådgiver for Norfima AS i Tromsø, adjungeret professor for Department of Marine Affairs på University of Rhode Island, USA, bestyrelsesmedlem i Sea and Shore Marine Research, næstformand i Pelagic Skagen A/S og bestyrelsesformand i P. Anthonisen A/S.

Oprindelig er Jesper Raakjær uddannet cand.merc. med speciale i erhvervsudvikling, efterfulgt af ph.d. i 1992 og dr. scient. i 2009. Jesper er opvokset i Hals og har inden sin akademiske karriere været slæbebådsskipper, havnearbejder og erhvervsfisker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094