23948sdkhjf

Vigtig kontrakt for dansk flådestyring

Freightex har valgt GateHouse's tracking platform, ghTrack.
Den nordjyske IT-virksomhed GateHouse har underskrevet en kontrakt med den britiske transport- og logistikvirksomhed Freightex om brugen af tracking-platformen ghTrack.

ghTrack giver Freightex et samlet overblik over positioneringsdata i realtid fra deres mere end 100 underleverandører. ghTrack binder underleverandørernes data sammen - uanset hvilke telematik- og trackingsystemer, de anvender.

Freightex opnår en øget gennemsigtighed og et fuldt overblik over alle GPS data i realtid som fx lastbilernes position og forventede ankomst. Det vil sige, at man ikke længere behøver telefonopkald til chaufføren. Hans data er tilgængelige for både afsender og modtager af forsendelserne.

Desuden lagres alle de historiske data og kan bruges til at analysere kvaliteten af leveringerne og til identifikation af eventuelle flaskehalse.

Hurtig advarsel

- Det geniale er, at vi hurtigt får en advarsel, hvis en afhentning eller levering er forsinket, siger CEO Tim Phillips fra Freightex.

- Vores personale bliver meget bedre i stand til at ændre i planerne, hvis det bliver nødvendigt.

Strategisk vigtig

Hos GateHouse betegner CEO Michael Bondo Andersen kontrakten med Freightex som strategisk vigtig.

- ghTrack platformen er resultatet af fem års investering, som vi har brugt til at oppbygge en unik og skalerbar data-aggregeringsløsning. Det er den første platform af sin art. Den er hardware-uafhængig og integrerer alle GPS- og telematiksystemer.

- Vi har flere store virksomheder i salgspipelinen - både transportvirksomheder og transportkøbere. Derfor er kontrakten med Freightex strategisk vigtig.

Freightex har logistik-hovedkontor i Dover og har på 15 år udviklet sig til en af Europas største landtransportvirksomheder. Virksomheden håndterer en bred vifte af fragttyper lige fra internationale hellæs (FTL) til indenrigs transporter, dellæs (PTL) og temperaturregulerede transporter. Virksomheden har for nyligt vundet den prestigefyldte logistikpris, BIFA Service Award.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078