23948sdkhjf

Et stort lift til livet på havnen

Cramo A/S er flyttet fra Suderbovej til helt nye lokaler på Sandholmen på Frederikshavn Havn
- Mange af vores kunder er virksomhederne her på havnen, og med den kommende udvidelse af havnen tror vi på, at der kommer endnu mere gang i det hele.

Det siger Henrik Andersen, distriktschef i Cramo A/S, der torsdag indviede nye lokaler på Sandholmen på den nordlige del af Frederikshavn Havn.

Cramo A/S er rykket ind i den ene halvdel af en helt ny fabrikshal, som Trigon A/S har opført for Frederikshavn Havn.

Stena Recycling har lejet sig ind i den østligste ende af den nye hal.

Cramo, der udlejer alskens bygge- og anlægsmaskiner, lifte og kraner med meget mere, råder over 500 kvm. under det høje tag og omkring 3800 kvm. udendørs.

Tidligere holdt Cramo A/S til på Suderbovej, og efter nogle vanskelige år på ryggen af finanskrisen, ekspanderer virksomheden igen.

- Vi lukkede 11 af 18 afdelinger, og på et tidspunkt var pladsen på Suderbovej ubemandet, men nu servicerer vi virksomheder i og omkring Frederikshavn, siger Henrik Andersen, der også er leder af Cramos afdeling i Nørresundby.

Borgmester Birgit Hansen bød Cramo velkommen i det maritime netværk på Frederikshavn Havn.

- Jeg er sikker på, at I bliver en god medspiller, og vi vil gøre det yderste for dem, der vælger os, og stå på pinde for at yde de optimale betingelser.

- Til marts sætter vi bogstavelig talt spaden i vandet til havneudvidelsen, og der vil en del af jeres udstyr komme i spil. Der kommer virkelig til at ske noget, og I kunne ikke have valgt en bedre placering med den perfekte infrastruktur her på Sandholmen, sagde Birgit Hansen.

Lasse Ludvigsen, direktør i Cramo Danmark, er også ishockeyfan og havde medbragt en Cramo-topscorertrøje. Desværre med det forkerte klubnavn, men det er et spørgsmål om tid.

- Cramo lever af troværdighed. Vi har tre klare leveregler: Vi leverer altid til tiden. Vores maskiner virker, og vi lytter altid til kritik. Og opfylder vi ikke disse løfter, giver vi kompensation, sagde Cramos landsdirektør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156