23948sdkhjf

Bestyrelse har fuld tillid til havnedirektør

Efter stormvejr i medierne melder bestyrelsen for Frederikshavn Havn klart ud – der er stadig fuld tillid til havnedirektør Mikkel Seedorff Sørensen
Havnedirektør Mikkel Sedorff Sørensen er kommet i stormvejr efter det kom frem, at havnen sponserer fodboldklubben AaB, hvor havnedirektøren selv har tætte forbindelser.

Men det får ikke bestyrelsen i havnen til at tvivle på direktørens motiver.

- Det er en enig bestyrelse, der står bag direktør Mikkel Seedorff Sørensen, og han har bestyrelsens fulde tillid. Der har aldrig været tvivl i bestyrelsen om, at direktøren er den rette mand - hverken før under eller efter denne sag, understreger bestyrelsesformand Bo Uggerhøj efter et bestyrelsesmøde søndag eftermiddag i Frederikshavn Havn.

Bestyrelsen har godkendt, at Frederikshavn Havn stiller sig i spidsen for projekt ”Maritime eliteklasser”, hvor formålet er at styrke kendskabet til og interessen for de maritime enhver for 7.-9. klasses elever.

I projektet indgår det omtalte samarbejde med AaB med et sponsorat af ungdomsafdelingen. Ligeledes har bestyrelsen besluttet, at der skal laves et sponsorat af de lokale klubber i Frederikshavn

Ifølge havnen indebærer aftalen med AaB indebærer synlighed i hele landet og spændende perspektiver lokalt i Frederikshavn, ”… som vil komme unge mennesker og den maritime sektor i Frederikshavn - og dermed på længere sigt Frederikshavn Havn - til gode”, som havnen skriver i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen er af den overbevisning, at en stor del af debatten kunne være undgået, hvis havnens kommunikation havde været skarpere.

- Vi vil selvfølgelig i fremtiden bestræbe os endnu mere på, at en sådan kritik ikke kan forekomme, men samtidig gør jeg igen opmærksom på, at havnen deltager i en global konkurrence, som rækker langt uden for kommunegrænsen, understreger Bo Uggerhøj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078