23948sdkhjf

Scan Global snupper dygtig DSV-mand

Peter Minor bliver ny regional chef for Scan Global Logistics i Asien- og Stillehavsområdet.
Den 1. marts 2016 tiltræder Peter Minor som Regional CEO for Asia Pacific hos Scan Global Logistics (SGL). Peter bliver ansvarlig for driften af SGL Asia Pacific og vil bistå landecheferne - inklusive deres respektive teams og agentnetværk - med at sikre den fortsatte vækst for firmaet i hele regionen.

Peter Minor vil også indgå i SGL-koncernens ledelsesgruppe.

Står bag DSV-vækst

Peter Minor er 49 år, dansk statsborger og har siden 1995 haft sin base i Hong Kong, hvorfra han har administreret filialer i hele den asiatiske region.

De seneste 16 år har han været med til at opbygge DSV’s forretning i Asien til en førende position med over 2.000 medarbejdere. Asien har været den region i DSV, der er vokset hurtigst.

Glæder sig

- Jeg glæder mig til at blive en del af SGL og ser frem til at arbejde sammen med de stærke og motiverede teams, virksomheden har i Asia Pacific, siger Peter Minor.

- Vi skal sammen fokusere på at udvikle SGL’s vækstmuligheder, styrke vores kundefokus og samle hele Asia Pacific-regionen. Det gør vi ved at levere innovative og omkostningseffektive logistikløsninger til vores kunder og netværk - og ved at udvikle det inter-asiatiske marked.

Scan Global Logistics nye Group CEO, Jesper Nielsen, glæder sig til at byde Peter Minor velkommen.

- Jeg er overbevist om, at vi har fundet den rette person til at lede vores Asia Pacific netværk. Er der nogen, der kan udfylde de ambitiøse planer for ekspansion, som vi har for regionen, er det Peter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094