23948sdkhjf

Nye biler til DSV Transport

DSV Transport køber nye trækkere og trailere til opgaver på Fyn.
I år er DSV Transport blevet endnu mere tydelige i gadebilledet på Fyn. Fire nye Mercedes trækkere leveret af P. Christensen i Odense, og nye trailere fra Lastas Trucks Danmark, er sendt på gaden. Alle trækkerne er Mercedes Actros 2551 LS – med 510 hk

- Vi har solgt en række ældre enheder fra og har erstattet dem med helt nye Euro 6-biler for at sikre, at vi kan imødekomme de stadigt stigende krav til både bilerne, deres yde- og lasteevne samt til deres påvirkning på miljøet, siger Morten Christensen, regionsdirektør hos DSV Transport.

Han understreger, at de nye biler skal ikke ses som tegn på en ændret forretningsmodel.

Uændret forretningsmodel

- Vores forretningsmodel er fortsat bygget op om en stabil og loyal skare af selvstændige hjælpevognmænd, som gør os lokale i hele Danmark.

- Som DSV Transport kan vi tage større bygge- og anlægssager, som den lille vognmand måske ikke selv ville kunne håndtere. På den måde kan vi lade dem få del i disse opgaver.

- Vi har også oplevet et stigende ønske hos kunderne for at have de samme biler tilknyttet et projekt, men også for at få en af vores egne biler med på jobbet, således at DSV Transport også er direkte repræsenteret på pladserne, slutter direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109