23948sdkhjf

Ny kærre fra Krone

Robust og funktionel trailer til byggematerialer.
Med sin nydesignede trailer til byggematerialer - Load Carrier - kommer Krone med spændende nyt på markedet for kærrer. Det er et marked, der stiller krav om meget robuste, solide og praktiske køretøjer, når der skal transporteres byggematerialer, sand, grus, sten, skærver mm.

Krone mener, at deres 2- akslede Load Carrier opfylder alle kravene. Den har en ekstraordinær stabilitet på grund af et vridningsstabilt chassis med 30 mm tykke vandtætte og forseglede gulvplader af phenoplast.

Sidevægge er af oxideret aluminium og er 1.000 mm høje hver med to låger, som er nemme at folde ned eller fjerne helt. Selv når sidevæggen er fjernet, bevares trailerens stabilitet af gennemgående forankringsjern. Denne kilde til ekstra stabilitet og sikkerhed er standard. Det er de sammenklappelige trin i siden også.

Ny funktion

En helt ny funktion er ”drop-side lifting aid,” der reducerer trykket på drivlinen og giver en mere behagelig kørsel. Når funktionen sluttes til, mindskes belastningerne på chaufføren og ikke mindst hans ryg, når han tilbringer en hel dag med denne type hård kørsel.

Denne ”drop-side” funktion kan også eftermonteres på ældre køretøjer.

For at opnå maksimal belastning og sikkerhed, anbefaler Krone at benytte Multi Rail, en surringsskinne integreret i midten af gulvet, som sammen med Multi Lock byder på mange forskellige forankringspunkter. Den store plast værktøjskasse er også praktisk. Det er integreret bag sidepladen. Indlæg til for eksempel rør kan også leveres.

Egenvægten af Load Carrier er 3.500 kg. Det betyder, at der er cirka 14.500 kg nyttelast. Lastrummet kan fås i fire længder: 6.500 mm, 6.900 mm, 7.100 mm og 7.300 mm. Der er kun en bredde: 2.480 mm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111