23948sdkhjf

Nyt Aarhus-pakhus udvider godsmængden

Samskip forventer at kunne håndtere 50 procent mere gods, når byggeriet står klar
Rederiet Samskip regner med i september at indtage et nyt pakhus på havnen i Aarhus - og dermed få mulighed for at håndtere væsentligt større mængder gods end i dag.

Samskips branch manager i Aarhus, Bjarne Benedikt Pedersen, fortæller til JP Aarhus, at afdelingen med det nye pakhus vil kunne håndtere 50 procent ekstra gods. I dag er den årlig mængde på cirka 58.000 kubikmeter.

Det hollandskejede rederis afdeling i Aarhus har cirka 25 medarbejdere og råder over to skibe, der fast sejler forbrugsvarer fra Danmark til Færøerne og Island og tager blandt andet fisk og forarbejdet aluminium med retur.

- Lige nu har vi jo et ældre pakhus, som ikke er bygget til os og vores behov. Med det nye bliver de afstande, vores trucks skal køre i pakhuset, for eksempel meget kortere. Det er også en anden belægning: Hvor vi nu kører på sten, bliver det fremover på glat betongulv. Arbejdet kommer bare til at gå meget hurtigere, og derfor kan vi håndtere væsentligt mere, siger Bjarne Benedikt Pedersen til JP Aarhus.

Nybyggeriet vil også give mulighed for at tage imod langt mere gods fra Østen for danske importører, som kan få pakket containere ud, opbevaret og distribueret fra Aarhus Havn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078