23948sdkhjf

Fire fynske vognmænd køber ERA-Transport

Pr. 23. februar overtog de fire fynske transportvirksomheder 100% af aktierne i ERA-transport
Peter Danielsen Transport A/S, Bruun & Nielsen A/S, Alex Andersen Ølund A/S og Poul Schou A/S alle aktier i ERA-Transport A/S, med adresse på C. F. Tietgens Boulevard 18, 5220 Odense SØ.

Salget af virksomheden sker som et naturligt generationsskifte for Inge Merete Koch og Jørgen Rasmussen, som har drevet virksomheden i over 30 år. Virksomheden har været i familiens eje i over 65 år og er førende inden for transport af skibscontainere, samt de specielle opgaver der er ved aflæsning som sug, tip, afsætning mv.

Virksomheden beskæftiger i dag over 70 egne medarbejdere. Over 40 underleverandører, er i fast arbejde hos ERA Transport hver dag.

Det har betydet meget for de 4 nye ejere at fastholde de fynske arbejdspladser og de mange fynske vognmænd, der hjælper ERA hver dag. De 4 nye ejere vil fortsætte driften fra adressen i Odense med nuværende stab af medarbejdere og direktion ved roret, men der skal optimeres for at sikre en positiv indtjening fremover.

- To ting er vigtige – mange flere nye kunder og besparelser på omkostningerne, skal løfte ERA ind i et nyt eventyr, siger den nye bestyrelsesformand Birger Nielsen.

Inge Merete Koch og Jørgen Rasmussen er glade for at kunne aflevere nøglerne til deres livsværk, til netop de 4 fynske ”unge” vognmænd. Det har været et vigtigt valg for de tidligere ejere, at aktierne kom i de rigtige hænder, således at kunderne fortsat får den gode service og den gode arbejdsplads beholdes i Odense.

Birger Nielsen ser ERA-Transport som en solid virksomhed, selvom resultaterne på regnskaberne har været svingende.

- Forretningen er en fornuftigt drevet virksomhed. Konkurrencen på priserne har været hårde på containertransport, det er en meget hård branche og en svær del at tjene penge på. Derfor skal vi skrue på de små skruer for at justere og få en forretning ud af det, siger han.

Det kommende regnskab står snart overfor sin afslutning, og Birger Nielsen vurderer, at der ikke vil være de store ændringer at spore i forhold til de seneste 3-4 år. Overtagelsen kommer for sent på regnskabsåret til, at effekterne rigtigt kan nå at slå igennem.

Samlet driver de 4 fynske vognmænd i alt 5 transportvirksomheder, Alex Andersen Ølund A/S, Bruun & Nielsen A/S, SDL Logistik A/S, Poul Schou A/S samt nu også ERA Transport A/S. De nye ejere har tilsammen over 500 biler på vejene hver dag, beskæftiger mere end 700 medarbejdere og omsætter over en 1 milliard kroner om året.

- Det betyder, at vi sammen kan optimere alle forretninger, og bliver endnu stærkere fremover. Vi er klar til nye opkøb, når mulighederne byder sig, afslutter Birger Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078