23948sdkhjf

Bestyrelsesformand: - Vi er glade

De fire fynske vognmænd, der har opkøbt ERA-Transport, er glade og ser frem til et styrket samarbejde
Fire fynske vognmænd er gået sammen om at opkøbe 100% af aktierne i ERA-Transport. Opkøbet er samtidig et generationsskifte for søskendeparret Inge-Merete Koch og Jørgen Rasmussen, der har drevet virksomheden siden 2000.

Birger Nielsen, nyudnævnt bestyrelsesformand for ERA-Transport, var en glad mand, da Transportmagasinet ringede ham op onsdag formiddag.

- Alle fire købere er glade for at kunne erhverve en god forretning, der har været drevet af dygtige mennesker, siger han.

Birger Nielsen har været vognmand i 23 år og er ejer af transportvirksomheden Bruun & Nielsen, sammen med sin kompagnon Erik Bruun.

Der virker måske en smule utraditionelt, at fire vognmandsvirksomheder forener kræfterne, som tilfældet er her. Men ifølge Birger Nielsen er ERA-Transport en gylden mulighed for alle de involverede.

- Vi konkurrerer med hinanden hver dag, men vi laver fire forskellige ting. Vi har i forvejen har hjulpet hinanden med arbejdet på kryds og tværs, hvor vi har kunnet trække på hinanden. Så nu har vi valgt at lave et samarbejde med et selskab i midten, hvor vi har muligheder for at udveksle erfaringer, siger han, og tilføjer:

- Selve konkurrencesituationen har aldrig eksisteret, for vi arbejder hver især med nicher som kræver en speciel know-how. Derfor kan det lade sig gøre. Vi supplerer hinanden rigtig godt.

I sidste ende kan opkøbet også være med til at knytte tættere bånd mellem de fire nye ejere, mener Birger Nielsen.

- I og med, at vi er fire vognmænd, der har købt ERA, så binder det os alle sammen sammen. Og vi har set ideen i, at vi kan udvikle og drage nytte af det, vi hver især er gode til, i ERA-Transport, siger han, og fortsætter:

- ERA-Transport har meget DNA, som man ikke skal underkende. Derfor vil vi fortsætte ERA som hidtil, og vi er stolte af at kunne beholde virksomheden på Fyn, og derved både sikre arbejdspladser og bibeholde leverandører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094