23948sdkhjf

Horsensianere trætte af chauffør-svineri

Menneskeligt affald dumpes i industrikvarterer, hvor lastbilchauffører overnatter - og det er svært for myndighederne at skride ind
Menneskelig afføring, flasker fyldt med tis, madaffald og dunke fyldt med motorolie. Det er nogle af de ting, Horsens Kommunes ansatte finder, når de står over for at rydde op på grønne områder.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Senest er det Nokiavej i Lund, der har været problemer ved.

- Det er desværre en udfordring, som vi jævnligt støder på. I det konkrete tilfælde var det en borger, der gjorde opmærksom på, at der lå en masse affald i industriområdet i Lund, som vi fik ryddet væk, fortæller Charlotte Smed, der er driftsleder ved Service og Beredskab ved Horsens Kommune, til Horsens Folkeblad.

Affaldet stammer sandsynligvis fra udenlandske chauffører, der må overnatte i lastbilerne og som derfor ikke umiddelbart har mulighed for at komme af med deres affald.

Kommunen og politiet forsøger at holde lastbilerne i skak ved hjælp af bøder, men frygter, at det måske kan tvinge chaufførerne ud i at parkere på villaveje, hvor de vil være til gene for beboerne.

På Nokiavej finder man blandt andet DSVs godsterminal, men presseansvarlig hos transportvirksomheden Tina Hindsbo afviser, at der kan være tale om DSV-chauffører. De har nemlig faciliteter til rådighed på området til både personlig hygiejne og bortskaffelse af affald.

Kilde: Horsens Folkeblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079