23948sdkhjf

Scan-Shipping til Køge

Det norske rederi Scan-Shipping Bergen starter regelmæssige anløb af Køge Havn.
Holship Danmark A/S at indgået en aftale med det norske rederi Scan-Shipping Bergen, om regelmæssige anløb af Køge Havn med et sideports-skib.

Basisgodset er byggematerialer fra Holland, som sejles til Oslo og Mandal. Herfra sejles til Køge, inden skibet returnerer til Norge og sejler videre til Holland.

Skibet er udrustet med to elevatorer til skibets lastrum, hvor skibets egne el-trucks kører godset frem til elevatorerne og sætter godset på rampen mod landsiden. Godset køres på plads i et pakhus på havnen, hvorfra Holship distribuerer godset til hele Sjælland.

- Med aftalen er det muligt at booke gods fra Holland til Danmark eller fra Køge til Norge direkte på linien, siger Ulf Stephenson.

Nye transportkombinationer

- Vi har i længere tid arbejdet hårdt på at skaffe nye transportkombinationer til Køge, fortæller Ulf Stephensen. Vi havde et prøveanløb af skibet M/S Karmsund i februar. Det var en succes, og vi kunne efterfølgende indgå aftalen med Scan-Shipping Bergen, fortæller Ulf Stephenson.

- Men denne aftale forventer vi at kunne tilføre Køge Havn endnu mere gods. Aftalen vil også udvide vores pallette af logistikløsninger for vores kunder.

Dette er blot starten

Også på Køge Havn er tommeltotten vendt op. Havnekaptajn Susanne Thilqvist glæder til at vise havnens alsidighed yderligere frem.
- Dette er blot starten, siger hun. Vi håber, at andre rederier nu får øjnene op for Køge Havns unikke beliggenhed som havn for hele hovedstadsområdet og Sjælland.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078