23948sdkhjf

Internationalt fragtselskab til Billund

Internationalt luftfartselskab sender ugentligt fragtfly til Billund.
Et nyt kapitel åbner for Billund Lufthavn, når Turkish Airlines Cargo begynder en fast flyvning med fragtfly til og fra lufthavnen fra den 10. april.

Ifølge den seneste udgave af det tyrkiske selskabs kundeblad, Cargo Magazine, vil Turkish Airlines tilføje Billund som en ny destination på returrejsen mellem Istanbul og London Stansted.

Den nye service indebærer afgang hver søndag formiddag fra Billund til Istanbul, hvorfra der er forbindelser videre til 300 destinationer.

Billund Lufthavn har opbygget en stærk position som såkaldt off-line hub til godshåndtering. Der håndteres årligt en betydelig mængde luftfragt til ad hoc operationer fragtfly og integrator trafik. Med Turkish Airlines er det første gang, at et internationalt flyselskab sender egne fragtfly til Billund i en fast service.

Det er også en stolt fragtdirektør, Jan Ditlevsen, som udtaler til Transport-Tidende: - For os er det en kæmpe nyhed. at vi er kommet med på Turkish Airlines Cargos netværk. Det er en cadeau og en anerkendelse af vores lufthavn.

Udover Billund starter Turkish Airlines også ny luftfragtservice til Riyadh (Saudi Arabien), Saigon (Vietnam) og Barcelona (Spanien).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062