23948sdkhjf

ÅT16: Danmarks Fragt Service

Danmarks Fragt Service er tidligere vindere af prisen - og med den nye nominering håber de at tiltrække endnu flere gode medarbejdere
Torsdag offentliggjorde DTL de nominerede til titlen som Årets Transportvirksomhed 2016 - og med i feltet er en tidligere vinder.

Danmarks Fragt Service har tidligere vundet under navnet Sønderjyllands Fragtservice, og Haderslev-virksomheden er stolt over at have fået endnu en nominering. Især i betragtning at årets tema, som hedder "rekruttering og fastholdelse af chauffører".

- Det er rigtig dejligt. Vi vandt titlen i 2005, og det kunne vi godt tænke os at se, om vi kunne gøre igen. Med det tema, der er i år, ville det også være noget at være stolt over i forhold til den udvikling, der er i markedet på det område, fortæller salgschef Anders Schondelmeier.

Virksomheden, der er et ægte familie-foretagende, beskæftiger ca. 35 medarbejdere, hvis kerneopgaver er dag-til-dag distribution af fragt og stykgods over hele landet.

Da Sønderjyllands Fragt Service skiftede navn til Danmarks Fragt Service A/S for at få navnet til at passe med kundekreds og fragtruter, gennemførte man også en slags elektronisk revolution i retning af en it-styret hverdag.

Derfor har man også taget Facebook og Linkedin i brug, når der skal søges efter nye medarbejdere, og de to senest ansatte chauffører er fundet via Facebook. Vel ankommet tilbydes nye medarbejdere uddannelse (ADR, truck, EU), oplæring eller specialisering.

Hvis Danmarks Fragt Service skulle gå hen og vinde, vil det være mere end bare et skulderklap for virksomheden, siger Anders Schondelmeier:

- I forhold til at gøre os mere attraktive overfor nye chauffører og rekruttering, og en stolthed til de chauffører, der er ansat.

Chaufførerne kører i nyt materiel og har nyt it-grej, og de tages med på råd ved nyanskaffelser. Der holdes årlige medarbejdersamtaler, og der er en bonusordning, når chauffører skaffer nye kunder.

Når arbejdstiden tilrettelægges, tages hensyn til for eksempel børneafhentning i institutioner eller hvis medarbejderen er fodboldtræner i fritiden. Syge børn kan eventuelt komme med på arbejde, og så er der diverse medarbejdergoder med blandt andet gaver til jul og påske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078