23948sdkhjf

ÅT16: Logistik Centralen

Logistik Centralen er tidligere vinder af titlen som Årets Transportvirksomhed - men den fynske transportvirksomhed hviler ikke på laurbærrene
Torsdag offentliggjorde DTL de nominerede til titlen som Årets Transportvirksomhed 2016 - og med i feltet er en tidligere vinder.

Logistik Centralen på Fyn har tidligere vundet under navnet Aarslev Budcentral, og nu har de igen blod på tanden for at tage titlen.

- Det er jo dejligt at blive nomineret. Vi har været igennem turen før, i 2011, men da var det lidt anderledes, fordi man blev nomineret af de lokale foreninger. Denne gang skulle man selv sende ind, hvis man havde lyst til at deltage, forklarer direktør Dennis Just.

Virksomheden beskæftiger ca. 70 medarbejdere, der har travlt med at service kundernes behov for professionel kurér-, ekspres og distributionskørsel samt lager- og logistikstyring. Desuden er det virksomhedens politik konstant at uddanne lærlinge, og dem er der p.t. seks af.

Logistik Centralen har haft succes med at rekruttere nye medarbejdere via Facebook – senest gav det i december 300 ansøgninger til 20 nye stillinger i forbindelse med et nyt samarbejde med DSV. Og det var netop den unikke situation, der fik DTL til at opfordre Logistik Centralen til at stille op.

Virksomheden har et tæt samarbejde med de fynske jobcentre, erhvervsskoler med flere om uddannelse og opkvalificering. Nyansatte chauffører får tilknyttet den ene af de to mentorer, som er hentet blandt de erfarne chauffører. Mentorerne formidler blandt andet virksomhedens Chaufførkodeks, og hvad der i øvrigt står i virksomhedens chaufførmanual om for eksempel forventningerne til kundeservice og trafiksikker adfærd.

Hvis Logistik Centralen skulle gå hen og vinde endnu engang, vil det være rigtig god PR for det fynske firma.

- Det betyder, at vi opnår en højere kendskabsgrad. Vi er jo et forholdsvist lokalt firma på Fyn, så i og med at vi får omtale i medier og på facebook, så opnår vi at komme længere ud end normalt. PR-mæssigt er det godt, og det er også et skulderklap, siger Dennis Just.

Men bare fordi, de har vundet før, får det ikke Logistik Centralen til at hvile på laurbærrene, forsikrer direktøren.

- Jeg er sikker på, at det er nogle dygtige folk, der driver de andre virksomheder, så det vil helt sikkert blive svært at vinde. Jeg er sikker på, at vi får kamp til stregen fra de andre to nominerede, siger han, og fortsætter:

- Der skal gøres en indsats for, at vi får de stemmer, der skal til for at vinde. Det er dejligt at blive nomineret, men så er det også en pligt at gå efter sejren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094