23948sdkhjf

Video skal mindske brændstofsvind

Der er monteret videoovervågning alle Uno-x Diesel Service truckanlæg.
Udgifter til brændstof er en af de største omkostninger for landets vognmænd. De danske transportvirksomheder oplever et stort svind i brændstofforbruget. Det anslås, at cirka fem procent, at den diesel vognmændene køber, "forsvinder".

Derfor lancerer Uno-X som den første i branchen en video-overvågningsmetode, hvor vognmændene kan følge deres tranaktioner på tankstationerne direkte på video. Overvågningsmetoden hedder "Video On Demand."

- Den nye service betyder, at vognmanden kan få tilsendt et videoklip af selve tankningen, hvis der er mistanke om et unormalt forbrug eller misbrug af diesel-kortet, forklarer Claus Gottlieb, direktør hos Uno-X Erhverv.

- Det betyder ikke, at vognmanden kan overvåge alle medarbejdernes tankninger. Der skal være en mistanke. Der er nemlig flere lovkrav, der skal respekteres, når man overvåger andre messesker. , blandt andet ansættelsesret og persondataloven. opfylde, når man videoovervåger andre mennesker. kan følge med i alle Video On Demand kan for eksempel anvendes, hvis der er tvivl om, hvorvidt der har været misbrug på dieselkortet eller om der er tanket på den rette vogn.

Svind opstår på mange måder

- Vi fokuserer meget på sikkerhed, fortsætter Claus Gottlieb. Vi vil gøre alt, der står i vores magt, for at afhjælpe problemer med brændstofsvind hos vores kunder.

Brændstofsvind kan opstå fra mange "kilder" fra direkte tyveri til missforståelser mellem chauffør og vognmand. Derfor har vi lanceret Video On Demand, som blot er et blandt mange sikkerhedstilta.

- Andre tiltag er "købsmax," geografisk spærring af dieselkortet, tidsbegrænset spærring af kortet og kilometeralarm. Vi er sikre på at videoovervågningen - sammen med vpores øvrige inbitiativer - vil give vores kunder en endnu højere grad af sikkerhed over for svind og tyveri af diesel.

- Samtidig er vores video-service en anledning til, at vognmanden får talt med medarbejderne om tankningspolitik i virksomheden. Det handler om at påvirke kulturen i virksomheden i en positiv retning, siger Claus Gottlieb.

- Det er ikke fordi alle ansatte stjæler. Tværtimod. Det gør langt de færreste. Men de få, der gør det , skal ikke ødelægge en god arbejdsplads.

Video On Demand er gratis.

Se videoen: Sådan virker Video On Demand
https://erhverv.unox.dk/VideoOnDemand
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079