23948sdkhjf

Lastbilerne finder vej i skoven

HedeDanmark har udviklet specielt software med hollandske PTV Group.
Når en lastbil skal hente træ og tømmer i skoven, er det alfa og omega nøjagtig at vide, hvor træet er placeret. Det sparer både tid og penge - og det er vigtigt for HedeDanmark, der har næsten 150 års erfaring og ekspertise i drift af danske skove og landskaber.

For at optimere kørslen med lastbiler i skoven har HedeDanmark udviklet software-programmet HD-Stack, der beregner kørselsafstand og tidsforbrug.

For at forbedre nøjagtigheden at systemet, har HedeDanmark indgået en kontrakt med den hollandske IT-leverandør PTV Group om at anvende dele af deres software, PTV xServer.

PTV xServer er et sæt af logistiske og geografiske funktioner, som udvider mulighederne, hvis en transportvirksomhed integrerer programmet i sin egen software. Der står 30 års konstant forskning, udvikling og feedback fra kunder bag udviklingen af PTV xServer, og der er derfor tale om et gennemprøvet system.

Hos PTV Group glæder business development manager Marcel de Haas sig over kontrakten med HedeDanmark:

- Vi er stolte over, at vi nu også bidrager til at optimere planlægningen i skovbruget, siger ha.

HedeDanmark udvikler, driver og plejer over 120.000 hektar skov i Danmark. I dag er HedeDanmark en international handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078