23948sdkhjf

Hydraulikken kører som smurt i Hobro

Nystartet virksomhed slog dørene op 4. januar i år – og har allerede ordrebøgerne fulde
I Hobro har der været hydraulikværksted i mere end 25 år, men sidste forår blev værkstedet ledigt, da den daværende virksomhed gik konkurs. Og det kom Johnny Tørslev Thomassen for øre.

- Inden finanskrisen havde jeg en forretning i Onsild, og havde egentlig ingen planer om at starte op igen. Men så blev jeg kontaktet og spurgt, om jeg kunne tænke mig at starte op i Hobro, som jo sjovt nok var min gamle læreplads, fortæller han.

Efter at have siddet lidt med tanken, tog han fat sin gode ven og kollega Anders Meyer, og 4. januar i år kunne de i fællesskab slå dørene op for Hobro Hydraulik.

- Vi kender hinanden fra tidligere arbejdspladser. Anders blev ansat hos mig, da han blev udlært, og så har vi arbejdet sammen både ved Fassi og Stiholt, forklarer Johnny Tørslev Thomassen.

De to er kompagnoner og deler den daglige ledelse imellem sig. De kommer begge fra Hobro-området, og lige nu er de fem mand på værkstedet.

- Vi vil gerne op på en 6-7 mand, men det skal holdes på en skala, hvor vi kan overskue det. Og så skal det passe til rammerne; vi har simpelthen ikke plads til flere på værkstedet, siger Anders Meyer, og Johnny supplerer:

- Det er sjovere at kunne overskue det og være med i det hele hver dag. Vi sidder ikke bare på kontoret, vi er med ude på værkstedet så meget som muligt.

God modtagelse

Efter en lidt oprydning, lidt rengøring og en klat maling tager værkstedet sig godt ud. Det har været en krævende opgave at shine lokalerne op, men det blev en prioritet, at faciliteterne skulle være i orden, når det nye foretagende skulle startes op, fortæller de to.

- Vi er blevet taget godt imod i Hobro, mange nysgerrige er kommet forbi for at kigge, og vi mærker en god opbakning.

Rent geografisk har Hobro en god placering mellem Aalborg og Aarhus – og det rygtes hurtigt i branchen, når noget nyt startes op.

- Kran-opbygning er jo en lille branche, og når man er kendt fra tidligere, bliver ordet hurtigt spredt, siger Johnny, og Anders tilføjer:

- Vi har ikke reklameret, men udelukkende gået gennem mund-til-mund. Allerede inden vi gik i gang, havde vi 5-6 opbygninger i hus, og nu er reparationerne også ved at finde vej til værkstedet.

Vekslende hverdag


Det bedste ved jobbet er den vekslende hverdag – og de forhåbentlig glade kunder, der tager fra værkstedet med en god løsning.

- Hver dag er forskellig. Vi laver mange forskellige løsninger for kunderne, og det er ekstra sjovt hvis man har en god dialog med kunderne og laver nogle gode specialløsninger og nogle pæne biler, fortæller Anders, og fortsætter:

- Det er lidt en drengedrøm. Der er en stor tilfredsstillelse i, at vi kan hjælpe kunderne videre og ud på vejene igen, så de kan komme ud og udføre deres arbejde.

Gang i byggeriet giver travlhed

Hobro Hydraulik er kommet godt i gang, og med foråret kommer ekstra aktivitet hos de primære kunder – vognmændene.

- Man kan mærke, at der kommer gang i byggeriet, og så kommer der gang i vognmændene. Mange har gamle kranbiler til at køre, som snart skal skiftes ud – det der blev bygget i ’07 til ´09 er ved at være slidt op nu, og det giver arbejde til os, siger Johnny, og fortsætter:

- Lige nu ser vi en tendens til, at vognmændene investerer i nogle kæmpe lastbilmonterede kraner, i stedet for at købe mobilkraner. Det har været godt for os.

Hobro Hydraulik er servicepartner på Fassi-kraner og Palfinger, men laver eftersyn og reparationer på alle kraner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079