23948sdkhjf

BroBizzen kan nu bruges 50 steder

De færreste er klar over, at BroBizz'en kan bruges som betalingsmiddel ved flere end 50 anvendelsessteder.
Hvad gør BroBizz’en på Vestfyn Trækker? Eller rettere: Hvad gør selskabet bag BroBizz’en på messen?

- Vi er her, fordi vi ønsker at øget kendskabet til produktet BroBizz, og alle de muligheder der er for at betale med sin BroBizz, lyder svaret fra Line Sejer Nielsen, der er teamleder i BroBizz A/S - afdelingen for erhverv, salg og aftaleadministration.

- BroBizz er et betalingsmiddel, hvor betalingen sker automatisk enten via et tilknyttet betalingskort eller via én samlet faktura. En BroBizz placeres i forruden på køretøjet og kan bruges som betaling ved betalingsveje, til færgeoverfarter, broer, til parkering i Norge, Sverige, Danmark og Østrig.

- De fleste kender brandet BroBizz, men det er de færreste, som er klar over, at den i dag kan bruges som betaling ved flere end 50 anvendelsessteder, siger Line Sejer Nielsen.

En BroBizz-aftale kan blandt andet anvendes som betaling af gadeparkering flere steder i Skandinavien samt i en række europæiske storbyer via samarbejde med EasyPark. Endvidere har BroBizz indgået aftaler om at anvende BroBizz som adgangskontrol ved forskellige lukkede parkeringsområder i blandt andet Kolding Havn.

- Vores vision er, at BroBizz-kunder på sigt kan rejse i hele Europa og betale via deres BroBizz. Vi arbejder derfor løbende på at skabe nye muligheder for vores kunder, siger Line Sejer Nielsen.

- Vestfyn Trækker er en oplagt mulighed for at komme i dialog med vores målgruppe inden for transportbranchen i et uformelt miljø. Vestfyn Trækker anser vi faktisk som en af de vigtigste danske transportmesser, hvor der især er fokus på den tunge trafik

Artiklen er en del af temaet Vestfyn Trækker 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082