23948sdkhjf

Nyt automatisk presenningssystem

Ecotop er klar med en ny generation af sin automatiske rullepresenning til påhængskøretøjer.
Hos Ecotop, der er en del af Spørring Karosserifabrik, er man klar til at lancere sit seneste produkt inden for automatiske presenningsystemer – Ecotop System 15.

Ecotop har siden år 2000 leveret automatiske hydrauliske presenningsystemer til transport og landbrug. Det særlige ved Ecotops EU-patenterede løsninger er, at presenningenerne strammes helt automatisk, efter hvor stort et læs man kører med. Dermed sparer man især tid og møjsommeligt slid.

Samtidig reduceres brændstofforbruget og CO2-udledningen mellem fem og 20 procent. Jakob Jensen, opfinder og udvikler af Ecotop, glæder sig over det seneste produkt i kataloget.

- Det nye produkt er simpelthen en gennemgribende ny version af det gamle system, siger han.

- En af de store fordele i forhold til tidligere er, at rullepresenningen kan monteres på et eksisterende påhængskøretøj, uden at man skal til at bygge det om. Dermed er systemet langt mere fleksibelt end før, hvor man var låst til bestemte påhængskøretøjer.

12 cm lavere

I forhold til forgængeren har det nye system en byggehøjde, der er hele 12 centimeter lavere. Det giver kunderne en langt bedre frihøjde end før.

Desuden kan Ecotop 15 også prale med blandt andet en ny knækarm, der forbedrer effektiviteten i forhold til forgængeren, samt et nyudviklet presenningsrør, som sikrer bedre tæthed.

Elmia og Vestfyn Trækker

- Vi har valgt at præsentere den nye generation af Ecotop på sommerens to største transportmesser: Vestfyn Trækker i Ejby på Fyn og på Lastbil i Elmia, Sverige, siger Jakob Jensen.

- Vi lancerer Ecotop System 15 i både Danmark, Norge og Sverige. Derfor vil vi i løbet af sommeren give interesserede fra alle tre lande et indblik i, hvad produktet kan. Markederne er meget ens i de tre lande, så behovet for vores produkter er lige så stort i Sverige og Norge som i Danmark, fastslår Jakob Jensen fra Ecotop.

Artiklen er en del af temaet Vestfyn Trækker 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078