23948sdkhjf

Ministeren deltager i den årlige ITF-konference

Den danske transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt er formand ved dette års konference i organisationen International Transport Forum
Danmark har i år - med transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt i spidsen - formandsskabet for ITF’s årlige konference, der finder sted i Leipzig den 18.-20. maj.

ITF samler alle transportformer - på vejene, på skinner og vandet, eller i luften. På dette års konference bliver der sat fokus på, hvordan vi på tværs af landegrænserne får en grønnere transport.

Hans Christian Schmidt vil på konferencen blandt andet drøfte Femernforbindelsen, som udgør en genvej mellem Skandinavien og det centrale Europa, der sparer trafikanterne – og miljøet - for en omvej på 160 kilometer. Derudover vil han lytte til aktører på transportområdet fra hele verdens idéer til, hvordan Danmark kan få en mere effektiv og mere grøn transport.

- Jeg ser på konferencen meget frem til at lytte til nogle af transportbranchens dygtigste ledere fra eksempelvis Tesla Motors og Bombardier, som vil komme med idéer til en ny, mere effektiv og grønnere transport, siger Hans Christian Schmidt, og tilføjer:

- Desuden er det altid inspirerende at møde transportsektorens aktører og tale med dem om de udfordringer, som branchen står over for i denne tid.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.12