23948sdkhjf

Vær med til at vælge Årets Opbygning

Årets Opbygning 2016 kåres på Vestfyn Trækker. På messens første dag udvælges tre opbygninger, som publikum kan stemme på. Stemmer tælles sammen søndag. Vinderen kåres inden messen lukker.
Inden Vestfyn Trækker messen lukker søndag kl. 16.00 vil Årets Opbygning 2016 blive kåret. Opbygningen vælges blandt de opbygninger, som kan ses på messen, og som er blevet tilmeldt.

Tre af de tilmeldte opbygninger er nomineret til finalen. Det er dem, man kan stemme på. Hvem de tre er, bliver offentliggjort fredag morgen, når Vestfyn Trækker messen åbner kl. 10.00.

Sådan gør man, hvis man vil stemme:
1. Få fat i en stemmeseddel. De ligger på opbyggernes stande eller i Info-Centret i cafeteriaet.
2. Find de tre opbygninger, der kan stemmes på. De står ude på standene.
3. Stem på den, du synes bedst om.
4. Aflever din stemmeseddel på MCH Messecenter Hernings stand i teltgaden (stand nr. T27)

Publikum behøver ikke afgive deres stemme ud fra et bestemt kriterium. Den samme opbygning kan vurderes forskelligt af forskellige vognmænd. Nogle synes måske, at det er genialt med en lille detalje; mens andre hellere vil stemme på en opbygning, de ikke har set før.

- Man kan jo spørge de sælgere, der står på standen og bede om en salgspræsentation af opbygningen. Så får man alle detaljerne at vide, foreslår Betina Engholm.

Kriterierne
Dommerne, der har valgt de tre opbygninger ud, har brugt disse kriterier:
Nyhedsværdi
Økonomisk aspekt
Speciale
Relevans
Potentiale
Fagligt arbejde
Lovlighed
Sikkerhed
Dokumentation
Arbejdsmiljø
Merværdi for vognmanden
Særlige miljøhensyn

Hvem er dommerne?
Dommerpanelet består af de samme, som var med ved årets Opbygning 2015.
Det er: Per Mikkelsen, VBG; Hans Bruun fra AutoBranchen Danmark; Mark Christensen fra vognmandsfirmaet Tage Kristensen; Bill Sørensen fra vognmandsfirmaet Johs. Sørensen & Sønner Århus; Jesper B. Nielsen , Transportmagasinet; Finn Bjerremann, DTL; Thomas Krebs fra SKAD; tidl. vognmand Ole Skovlund. Kollund.

Stemmerne afleveres
Publikum kan ikke stemme ude på standene. De skal forbi MCH’s stand (T27) for at aflevere deres stemmeseddel.
- Det skyldes, at vi vil have styr på, at ikke en enkelt person kommer med 100 stemmer. Der er en stemme pr. besøgende. Og det vil vi overholde, siger Betina Engholm.

På stemme sedlen er der et billede af de tre nominerede og en lille tekst. Desuden er der et felt, hvor man kan sætte sit kryds.

Se dem på nettet

De opbygninger, der er tilmeldt konkurrencen, er blevet offentliggjort den 10. maj på Vestfyn Trækkers hjemmeside. De kan også ses på MCH Messecenter Hernings hjemmeside.

Dagen før messen åbner mødes dommerne og vælger tre opbygninger ud. De offentliggøren om fredagen, når messen åbner. Herefter kan man få sin stemmeseddel og afgive sin stemme.

- Vi vil også bruge Facebook og Twitter til at vise de tilmeldte opbygniner, siger Betina.

- Vi skal nok sørge for, at der kommer en god beskrivelse og nogle flotte billede. Så man kan forberede sig, inden man møder på messen, slutter hun.

Artiklen er en del af temaet Vestfyn Trækker 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11