23948sdkhjf

Sjælden hæder til dansk vognmand

IRU har tildelt en fornem pris til Anne Kathrine Steenbjerge fra Anders Nielsen & Co.
Det er ikke hvert år, at der er danske vognmænd, der modtager hæderen for at være i eliten blandt europæiske vognmænd. Men i år har IRU valgt at uddele hæderen til Anne Kathrine Steenbjerge fra Anders Nielsen & Co, da hun gennem mange år har vist, hvordan man kan drive en god, sund og professionel transportvirksomhed.

Det er ITD, der har indstillet Anne Kathrine Steenbjerge til hæderen:

- For os er det vigtigt, at alle i transportbranchen arbejder målrettet og professionelt, og derfor er jeg også glad for, at IRU har valgt at tildele hæderen til Anne Kathrine Steenbjerge, sagde daværende administrerende direktør i ITD Jacob Chr. Nielsen.

- Hun driver sin forretning dygtigt, og hun bør være et forbillede for alle andre vognmænd.

For at få hæderen skal lederen af transportvirksomheden drive sin virksomhed med en høj grad af professionalisme i et ekstremt konkurrencepræget marked. Derudover skal både ledelsen og de ansatte løbende have mulighed for at blive videreuddannet for sikre en professionel tilgang til driften af forretningen.

Selve hæderen blev tildelt lørdag aften under Anders Nielsen & Cos personalefest, hvor Jacob Chr. Nielsen i en videohilsen overrakte medaljen.
Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128