23948sdkhjf

Fremtiden uvis hos Danlad

Et nyt jernbanespor over Vestfyn kommer til at gå lige gennem Ejby-virksomheden.
Politikerne arbejder i disse måneder på en ny plan, der skal modernisere togdriften i Danmark. Det indebærer blandt andet et ekstra spor på Vestfyn. Her arbejder man med tre mulige linjeføringer, hvoraf den ene går lige gennem Danlad. Det skriver Fyens.dk.

For virksomheden betyder det, at man måske skal eksproprieres, og det ”måske” er i den grad en bremse for udviklingen. Den fynske virksomhed specialbygger lad til vare- og lastbiler, og egentlig ville direktør Henrik Christensen gerne udvide med ekstra 1.500 kvadratmeter og 10-15 nye medarbejdere. Det kan bare ikke lade sig gøre, før der kommer en afklaring.

- Vi hænger i så længe, vi kan. Vi har kunder i hele landet, så vi er meget glade for at ligge så centralt. Men der må meget snart gerne komme en afklaring på fremtiden. Kunne vi bare få en melding, om det bliver a eller b, så ville det være godt, så vi ved, om vi kan udvide her, eller om vi skal begynde at kigge efter andre lokaliteter, fordi vi bliver eksproprieret, siger Henrik Christensen til Fyens.dk.

Originalartikel: http://www.fyens.dk/indland/Togplaner-ko...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205