23948sdkhjf

ATL: Vi har brug for positive historier

ATL vil gerne bidrage til at skabe en positiv debat om vejgodstransporten, for det er der brug for
I ATL vil vi gerne bidrage til at skabe en positiv debat om vejgodstransporten, for det er der brug for. Debatten på de sociale medier er alt for tit præget af debattører med en negativ dagsorden.

Debatten giver branchen et negativt ry, som gør det sværere at få unge til at søge arbejde som chauffør. Det er altså i sidste ende til skade for virksomhederne.

Selvfølgelig har vi problemer og udfordringer at slås med, men sandheden er heldigvis meget mere nuanceret, end den ofte fremgår af de sociale medier. Jobbet som chauffør har en stor grad af frihed og ansvar, og hvis man arbejder i en virksomhed, der har overenskomst med ATL/DI og 3F, er man sikret en god løn og ordentlige forhold.

Den historie vil vi fortælle igen og igen. Vi gør det i medierne og i ATL’s nyhedsbrev. Og i fremtiden gør vi det også på Facebook, hvor debatten som sagt kan blive meget ophidset ind i mellem.

På ATL’s Facebook-side vil vi gøre vores til at nuancere debatten om vejgodstransporten. Vi vil bringe nyheder og kommentarer. Og vi tager gerne debatten, hvis der er nogen, der ønsker det.

Kilde: ATL

Artiklen er en del af temaet Debat.

Kommenter artiklen (7)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079