23948sdkhjf

Velkendt ansigt bliver direktør for ITD Arbejdsgiver

En af ITD's chefer bliver topchef for ITD's Arbejdsgiverforening.
ITD Arbejdsgivers bestyrelse har valgt den Kim Høi, nuværende underdirektør i ITD, som direktør for arbejdsgiverorganisationen. Baggrunden for udvælgelsen er, at Kim Høi har været en drivende kraft i at få etableret den nye overenskomst på vejgodstransportområdet, og at han har et indgående kendskab til branchen. Samtidig er han højt respekteret - både i og uden for Transportbranchen.

- Kim Høi er en direktør med en sikker hånd og klar linje, der på en gang kender branchen og samtidig er dybt inde i overenskomstarbejdet siger ITDs formand Gert Jakobsen, der også er formand i ITD Arbejdsgiver.

- Vi har det sidste halve år været inde i en spændende proces med at skabe et nyt produkt på overenskomstmarkedet for de transport- og logistikvirksomheder, der i dag ikke er organiseret. Vi har et godt samarbejde med Krifa og har fået positiv respons fra store dele af branchen, der følger vores nye overenskomst tæt.

- Kim har været med i processen fra dag et.

24 år i ITD

Kim Høi har arbejdet i 24 år for først FDE og siden ITD. Han er et velkendt ansigt i den danske transport- og logistikbranche.

Han er uddannet revisor og sidder i dag som underdirektør med blandt andet ansvar for ITD’s medlemsservice, IT-projekter i europæisk regi og for ITD's elektroniske fragtbrev, eCMR.

- Vi står med et overenskomstprodukt, som ikke ligner de andre på markedet, og som er designet til de vognmænd, der ønsker øget fleksibilitet i deres overenskomst, siger Kim Høi, der glæder sig over den interesse, den nye arbejdsgiverforening har mødt.

Ved siden af jobbet som direktør for ITD-A fortsætter Kim Høi som underdirektør i ITD.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.423