23948sdkhjf

Biodiesel blev blandet i tanke med fiskeolie

Chauffører, der kørte biodiesel til fiskefodervirksomheden FF Skagen, fik angiveligt besked på, at deres last skulle blandes sammen med fiskeolie
FF Skagens tidligere topchef, Morten Broberg, er sammen med vognmandsforretningen OS Trading tiltalt for groft bedrageri, fordi de ifølge politiet igennem tre år blandede 4900 ton biodiesel i 172.000 ton fiskeolie solgt som fiskefoder for 1,5 mia. kr.

Og nu er det kommet frem, at chauffører, der kørte biodiesel fra Dan Gødning til fiskefodervirksomheden FF Skagen, angiveligt fik besked på, at deres last skulle blandes sammen med fiskeolie.

Det skriver Børsen.

Det er chauffør Leif Riget, der arbejdede med den nu afdøde vognmand Ole Skov fra OS Trading, som er kommet frem med de nye oplysninger.

Leif Riget have en dårlig smag i munden efter at have kørt biodiesel til FF Skagen, og han talte med en medarbejder på fabrikken, som fortalte, "at produktet blev pumpet ind i en tank og blandet med almindelig fiskeolie," fremgår det af forklaringen ifølge Børsen.

Herefter sagde Leif Riget ifølge ham selv til Ole Skov at han kunne køre selv eller finde en anden transportør. Det nægter Ole Skovs forsvarer dog skulle have fundet sted.

Der falder dom i retssagen inden sommerferien.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078