23948sdkhjf

Helsingørmotorvejen snart klar

Udbygningen af Helsingørmotorvejen skal have det sidste lag asfalt, før de tre vognbaner i hver retning kan erklæres for helt færdige
Vejdirektoratets omfattende udbygning af Helsingørmotorvejen mellem Gl. Holte og Hørsholm S skal have det sidste lag asfalt, før de tre vognbaner i hver retning kan erklæres for helt færdige.​

Dette arbejde begynder mandag den 27. juni og forventes afsluttet senest i starten af august. Arbejdet er lagt i sommerferien for at genere så få bilister på strækningen som muligt.

Det bliver den sydgående strækning i retning mod København, der først skal asfalteres. Arbejdet starter mandag formiddag den 27. juni og varer til midten af juli. Derefter flytter maskinerne over til den nordgående retning mod Helsingør.

Det samlede arbejde forventes afsluttet inden sommerferien slutter i starten af august. I hele arbejdsperioden, vil der være en hastighedsbegrænsning på 80 km/t på hele arbejdsstrækningen. I myldretiden vil der fortsat være tre kørebaner til rådighed. Udenfor myldretiden vil der kun være to åbne kørebaner i hver retning. Lejlighedsvis kan det blive nødvendigt at indskrænke til to kørespor også i myldretiden.

Øget rejsetid
Vejdirektoratet forventer, at der særligt i morgen- og formiddagstimerne vil være bilkøer og øgede rejsetider på strækningen i forhold til den nuværende situation.

- Bilisterne på strækningen har nu i længere tid kørt i tre spor i hver retning og vænnet sig til den gode plads. Selv om trafikken er mindre intensiv i sommerferien, vil den nedsatte hastighed, to kørespor i perioder og asfaltarbejdet nok give en del kø på strækningen. Vi forventer dog, at det vil klinge af efterhånden som bilisterne har lært de ændrede forhold at kende, siger Jacob Pryds Winkel, der er projektleder i Vejdirektoratet.

Vis hensyn
Jacob Pryds Winkel opfordrer derfor til, at bilisterne er opmærksomme ude på arbejdsstrækningen og viser hensyn.

- Vi håber, at bilisterne vil have tålmodighed med os henover sommeren - det skal nok blive bedre snart. Ind til da vil vi bede bilisterne om at vise hensyn - både over for hinanden og vores ansatte, der arbejder på vejen. Vi sætter naturligvis fuld kraft på maskinerne, så vi kan få åbnet vejen hurtigst muligt, siger Jacob Pryds Winkel.

I forlængelse af afslutningen på udbygningen af motorvejen mellem Gl. Holte og Hørsholm S, vil der også komme ny asfalt på strækningen fra Hørsholm S og frem til rastepladserne ca. 1 km nord for Hørsholm Kongevej. Arbejdet udføres som natarbejde i uge 32 og 33 - altså umiddelbart efter skolernes sommerferie.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.208