23948sdkhjf

Transport 2017 afsluttes med et brag

Når Transport 2017 gennemføres til marts næste år, bliver det med tre dages tætpakket program, der sluttes med Årets Transportfest lørdag aften
Transport 2017 starter torsdag den 23. marts, hvor transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt affyrer startskuddet til tre messedage med flere end 200 udstillere, høj faglighed og networking med kolleger fra branchen.

Som noget nyt kan man på åbningsdagen besøge transportmessen helt til klokken 20. Her afholdes Transport by Night, hvor besøgende vil få mulighed for at deltage i spændende aktiviteter og nyde aftensmaden omgivet af hestekræfter.

- Vi har valgt at ændre åbningstiderne på Transport 2017 for at skabe det bedst mulige fundament for et godt messebesøg. Transport by Night giver mulighed for et besøg for dem, som ikke kan forlade kontoret i dagtimerne, siger projektleder Betina Engholm, MCH.

Transport 2017 som firmaudflugt
Den forlængede åbningstid torsdag betyder, at messen fremadrettet gennemføres over tre dage. Transport 2017 er dermed åben fra torsdag den 23. marts til og med lørdag den 25. marts, og det giver anledning til at slutte af med et brag af en fest, for når messen lukker klokken 17, åbnes dørene til Årets Transportfest.

- Rigtigt mange ser lørdagen som en oplagt firmaudflugt, fordi Årets Transportfest fuldender en god messedag med kollegerne. Festen i 2017 bliver ingen undtagelse, når Finn Nørbygaard i rollen som konferencier guider os gennem en aften med god mad, underholdning og livemusik. Det bliver uden tvivl et brag af en afslutning på tre gode messedage, slutter Betina Engholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094