23948sdkhjf

Ansat til nordisk ekspansion

Lauritzen vil øge trafikkerne til Norge og Sverige.
A/S J. Lauritzen’s Eftf. har ansat Jakob Nordborg som sales manager med base på hovedkontoret i Esbjerg. Ansættelsen er sket som et led i den positive udvikling, som Lauritzen allerede er i samt som del af den fremtidige strategi.

Jakob Nordborg nærmer sig 10 års erfaring i transportbranchen fra forskellige positioner, men de sidste par år har primært været med udvikling og salg.

- Som Esbjerggenser kender jeg naturligvis Lauritzen. Det er en virksomhed som altid har været kendt for en høj kvalitet og personlig service, siger Jakob Nordborg.

Lauritzen har siden 1980’erne tilbudt intermodale transporter fra Italien. De første mange år foregik transporterne med veksellad, men i dag køres med både gardin- og køletrailere.

- Vores kombination af landevejsbiler og baneløsninger mellem Sydeuropa og Skandinavien gør, at vi har et unikt setup - ikke kun for tørgods, men også for fødevarer, som er et stærkt stigende segment hos os, forklarer direktør Henrik S.Nielsen.

- Vi er markedsledende på transporter af fliser og keramik fra Italien, Spanien og Portugal, men vi ønsker at starte flere trafikker op som for eksempel mellem Danmark, Norge og Sverige. Det er det arbejde, som Jakob skal være en del af.

Lauritzen blev grundlagt i 1884 og har stadig hovedkontor i Esbjerg. Dertil kommer filialer i Støvring, Oslo og Verona. Selskabet ejes af brødrene Kasper og Kristian Svarrer. De ejer også selskaberne Mermaid Maritime (Vietnam) og Jutlandia, som begge er søsterselskab til Lauritzen. Tilsammen omsætter de tre selskaber for mere 240 millioner kroner og har 70 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094