23948sdkhjf

Ny CCO skal styrke Niels Winthers linjeforretning

Med ansættelsen af Claus Larsen som ny CCO for Grimaldi-agenturet styrker Niels Winther Shipping sin linjeforretning yderligere.

Aktiviteterne er i de senere år blevet udbygget med nye kontorer i Aarhus og København samt strategiske opkøb. Claus Larsen skal nu være med til fastholde og udbygge virksomhedens position, som især er stærk i ro/ro-markedet.

Claus Larsen er 55 år og kommer med stor erfaring fra linjebranchen, hvor han tidligere har været ansat i ledende roller hos Motorships Agencies, Hecksher Group og Maritime Transport & Agencies (MTA). Derudover har han arbejdet i udlandet i en længere årrække.

Claus Larsen får base på Niels Winther Shippings kontor i København og får det overordnede ansvar for linjeagenturet for italienske Grimaldi Lines. Niels Winther Shipping har fungeret som Grimaldis danske agent siden 1998.

Grimaldi Lines anløber Esbjerg på ugentlig basis på sin Euro-Med service, som forbinder det danske marked direkte med 15 havne i 12 lande - fra Sverige i nord til Egypten i syd. Servicen fungerer også som feeder-forbindelse fra Esbjerg til Antwerpen, hvorfra der er forbindelse til oversøiske ruter til Vestafrika og Sydamerika. Grimaldi Lines er specialiseret i transport af ro/ro-gods, projektlaster og containere
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094